Δήλωση Κίκη Καζαμία 
Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου Θεάτρου ‘’Ριάλτο’’ 

O Πρόεδρος του Δ.Σ. του Θεάτρου Ριάλτο κ. Κίκης Καζαμίας παραδίδει τη σκυτάλη!!

 

Μετά από εφτά σχεδόν χρόνια εμπνευσμένης προεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεάτρου και έχοντας

προσφέρει τα μέγιστα στον Οργανισμό, μας αποχαιρετά και παραδίδει τη σκυτάλη στην κ. Δάφνη Πίττα-Διογένους.

Το Θέατρο Ριάλτο, ο Οργανισμός και το Προσωπικό του, ευχαριστούν από καρδιάς τον Κ. Καζαμία για την τεράστια

προσφορά του και του εύχονται τα καλύτερα!

 

Πιο κάτω ακολουθεί αυτούσια η δήλωση του Κ. Καζαμία:

Ογδόντα μήνες παρουσίας (από τον Γενάρη του 2015) είναι αρκετό χρονικό διάστημα για να προσφέρει κάποιος ότι μπορεί σε ένα οποιοδήποτε διοικητικό πόστο. Τόση είναι η περίοδος που είχα το προνόμιο και την τιμή να υπηρετήσω το Ριάλτο από τη θέση του προέδρου του. Μαζί πάντοτε με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού, πιστεύω ότι προσφέραμε τον καλύτερο μας εαυτό για να παραμείνει το Ριάλτο στις ράγιες μιας δημιουργικής πορείας που χαράχθηκε από το 1999 με την επαναλειτουργία του Θεάτρου και που έχει ήδη καταξιωθεί ως ένας μη κερδοσκοπικός πολιτιστικός φορέας και πνεύμονας, όχι μονάχα της Λεμεσού αλλά και της Κύπρου ολόκληρης με διεθνή αναγνώριση. 

 

Παραδίνοντας λοιπόν την σκυτάλη κατά την αποψινή συνεδρία, ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου στο διοικητικό συμβούλιο, την γενική διευθύντρια και όλο το προσωπικό του Οργανισμού, που με περισσή εργατικότητα και σύμπνοια πορευθήκαμε μαζί όλο αυτό το διάστημα, χωρίς παλινδρομήσεις, για να παραμείνει το Ριάλτο στην πρωτοπορία της πολιτιστικής προσφοράς. 

 

Εύχομαι στη νέα πρόεδρο κυρία Δάφνη Πίττα-Διογένους, μια ήδη καταξιωμένη ενεργό πολίτη με κοινωνικές και πολιτιστικές ευαισθησίες και προσφορά, καλή δύναμη και είμαι σίγουρος ότι σε συνπόρευση με τους συνεργάτες της, το Ριάλτο θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις δράσεις του και θα παραμείνει στην κορυφή της πολιτιστικής προσφοράς. 

 

Το Θέατρο Ριάλτο Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, χωρίς οποιαδήποτε βαρίδια στη δράση του, με πλήρη διοικητική και οικονομική διαφάνεια, αξίζει της συμπαράστασης όλων μας. Με την αποχώρηση μου από τα διοικητικά προσθέτω τον εαυτό μου στους εκατοντάδες υποστηρικτές του Ριάλτο, με την προσδοκία σύντομα να αυξηθούμε ακόμα περισσότερο. 

 

 

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο Ριάλτο μας και στους ανθρώπους του. 

 

 

Κίκης Καζαμίας 

 

 

Λεμεσός, 8 Σεπτεμβρίου 2021 

press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1